Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Tips | Gratis Michael Kors Tote tas

Tips | Gratis Michael Kors Tote tas

Begin 2021 introduceerde ik aan mijn oudste dochterlief Micheal Kors Gorgeous!. Ik kocht destijds dit geurtje omdat ik uiteraard enorm benieuwd was en om een review ervan te schrijven. Zelf vond ik het een fijne geurtje maar groot favoriet van mij zou het niet worden. Dochterlief daarentegen werd opslag verliefd en gebruikt zij dit geurtje nog steeds als een bezetene. Sinds haar kennismaking met Gorgeous!, dat is dus ruim anderhalve jaar terug, heeft zij al 4 flacons leeg weten te krijgen. Momenteel zit ze op haar 5de flacon. Ondanks mijn pogingen om haar op andere geuren verliefd te laten worden blijf ze naar dit geurtje terugkomen.

Met een adviesprijs van €85 vind ik Gorgeous! geen goedkope geurtje, al helemaal niet voor een 14 jarige. Maar gelukkig is dit geurtje vrijwel altijd wel ergens in de aanbieding te vinden. En daarnaast ontvang je bij aankoop ook altijd wel een leuk cadeautje erbij. Daar zit dus mijn motivatie in om voor dochterlief Micheal Kors Gorgeous! te blijven kopen. Tot nu toe heb ik bij iedere aankoop een cadeautje in de vorm van een tasje mogen ontvangen. En afgelopen week verblijde ik dochterlief met een nieuwe flacon en mezelf met een leuk tote bag.

Gratis Michael Kors Tote tas

De gratis Micheal Kors tote bag heeft mij positief verrast. Het beste ding is enorm leuk en super handig! Het heeft een prachtige lichte kleur met het bedrijfsnaam in het orange, dezelfde kleur als de binnenvoering. De tas is van canvas, heeft bruinkleurige handvatten en is lekker ruim. Omdat de tas van canvas is, is het ook licht van gewicht. Het heeft binnenin twee steekvakjes geschikt voor bijvoorbeeld pasjes. Het leuke aan de tas is dat het van vorm veranderd kan worden door gebruik te maken van de drukknoop, zie foto. Zo creëer je met één tas twee looks.

Persoonlijk vind ik de tas zeer geschikt als strandtas maar je zou het bijvoorbeeld ook als luiertas kunnen gebruiken. Of als shopper wanneer je voor kleding gaat winkelen. Ik zou echter het niet aanraden om de tas voor boodschappen doen te gebruiken, in verband met vlekjes. Zelf neem ik de tas mee op stap wanneer ik foto’s voor Instagram ga maken. Hierin doe ik dan extra setjes kledingstukken in, schoenen ect.

Deze Michael Kors Tote tas is absoluut de moeite waard. Je ontvangt het bij Douglas (zowel online als in winkels) bij besteding vanaf €59 aan Michael Kors producten.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top