Je bent hier
Home > Beauty & Fashion > Bags > Deze 5 Luxe Tassen Staan Op Mijn 2024 Wishlist

Deze 5 Luxe Tassen Staan Op Mijn 2024 Wishlist

Inmiddels alweer een lange tijd terug liet ik voor het eerst hier op de site mijn luxury bag wishlist zien. Een lijstje met 5 designertassen die ik graag in mijn collectie zou willen toevoegen. Van deze vijf tassen heb ik er twee kunnen afstrepen en daarnaast zijn er een paar lager op mijn wishlist komen te staan of zelfs geheel zijn verdwenen. Dit betekent dat mijn top 5 hierdoor anders uit is komen te zien. Welke tassen momenteel op mijn lijst staan laat ik in deze vernieuwde wishlist zien.

Deze 5 Luxe Tassen Staan Op Mijn 2024 Wishlist

1) Louis Vuitton Petite Malle Bag

Laten we maar gelijk met de duurste en tevens mijn groot favoriet beginnen: De Louis Vuitton Petite Malle Bag.
Every detail of the Petite Malle bag is inspired by the history of Louis Vuitton trunks’. En dat is overduidelijk aan haar hoge prijskaartje te zien. De LV Petite Malle Bag is een tas die ik maar niet uit mijn hoofd kan krijgen. Haar uitstraling doet mijn hart sneller kloppen. Zij is de inspiratie van mijn geliefde Trunk Clutch. En wat zou het geweldig zijn om beide tassen in mijn bezit te hebben. Voor de LV Petite Malle Bag moet je maar liefst €5000,00 neertellen. Een belachelijk hoge prijs maar ohhh, wat is zij mooi! Overigens had de LV Petite Malle Bag vorige jaar een verkooprijs van €4500,00, begin 2024 was dit naar €4800,00 verhoogd. En nu midden 2024 heeft de LV Petite Malle Bag een verkoopprijs van maar liefst €5000,00. Dat is nog eens een prijsstijging! En ik ben er vrijwel zeker van dat haar prijs zal blijven stijgen.

2) Louis Vuitton Petite Malle Souple Monogram

Op plekje nummer twee vinden we ook weer een LV tas. De LV Petite Malle Souple Monogram om precies te zijn. Wederom een door de Trunk geïnspireerd model. En wederom super leuk model. Zij is opvallend, gedurfd, stoer en bovenal draagbaar. Maar daarnaast heeft zij ook iets classy in zich. Het is, denk ik, wel duidelijk: ik vind de Petite Malle Souple heel leuk. Wat mij tegenhield om deze leukerd aan te schaffen is dat zij niet twee maar slechts een handle heeft (single handle). Net als haar voorganger heeft ook de LV Petite Malle Souple Monogram een prijsstijging gehad. Begin 2024 had zij een prijskaartje van €2600,00, en nu verhoogd naar €2700,00. Helaas is de tas voor nu niet via het officiële LV-site te verkrijgen.

3) Prada Re-Edition 2005 Saffiano leather

De Prada Re-Edition 2005 Saffiano leather bag vind je op mijn vorige wishlist en nu ook weer. Dit model wil ik nog steeds heel graag. Mijn probleem met deze tas is dat ik maar geen keuze kan maken tussen de zwarte en roze uitvoering. Beide kleuren zijn prachtig: ik houd van roze en zwart is praktisch. Sinds mijn vorige wishlist is de tas in prijs toegenomen, zij is van € 1700, naar € 1980, gegaan. Dat is een verhoging van maar liefst €280.

4) YSL Cassandre envelope chain wallet in grain de poudre leather

De volgende tas vind je wederom op mijn vorige wishlist terug. Ik heb het natuurlijk over de YSL Cassandre Envelope Chain Wallet in de prachtige fuchsia kleur. De tas vind je al reeds in twee kleuren (zwart en pistache  groen) in mijn collectie. En dit kleurtje zou een mooie toevoeging zijn. Een lange tijd was de kleur fuchsia niet via de officiële YSL-site verkrijgbaar maar inmiddels wel weer. Gezien haar prijs durf ik te wedden dat de Matelasse Envelope Chain Wallet fuchsia mijn eerst volgende aankoop zal zijn. Zeker nu het in prijs verlaagd is van € 995 naar € 890, een verschil van €105

5) YSL Cassandra mini top handle bag

Last but not least is deze nieuwkommer: De Cassandra mini top handle bag van YSL. Een tas die ik al geruime tijd in mijn vizier heb. De tas is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De kleur beige is prachtig maar het is toch echt het zwarte uitvoering die mijn hart sneller doet kloppen. Een prachtig vrouwelijk tas. Op de officiële site heeft de YSL Cassandra mini top handle bag een verkoopprijs van € 2250.

Nou, dit zijn het dan weer, mijn top 5 luxe tassen wishlist. Opvallend is dat de merendeels van deze tassen flink in prijs omhoog zijn gegaan. Ik ben benieuwd hoe anders mijn wishlist bij een volgende overzicht zal zijn.

 

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Nicky A.
Nicky, trotse moeder van zes kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl. Een thirty-something watervrouw (lees: waterman), een ware nail-addict en kan van lekker vrouwelijke geuren maar niet genoeg krijgen.
https://www.mommyonline.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top